Cu si despre Cultura..in parc!

Cele doua zile de activitati cultura in Parc ne-a adus mai aproape de ceea ce ar trebui sa se intample in mod constant in orasul nostru drag.  O simpla expozitie de fotografie a reusit sa starneasca uimirea numerosilor trecatori ce s-au oprit sa admire acele “momente”  surprinse din varf de munte si parca greu de trait vreodata pentru unii. :)

img_5902-copy_wm

Inaltimi. Riscuri. Bucurii. Peste 120 de fotografii, 6 fotografii si muuulti admiratori ce ne determina sa facem o traditie din aceasta mica activitate. Ne-a dat ceva batai de cap tentativele de averse, insa cu rabdare am strans si pus la loc de fiecare data fotografiile, dand astfel timp trecatorilor sa admire locurile unde noi (echipa AGB) ne petrecem o mare, foarte mare parte din weekenduri, uneori saptamani. :)

Partea a doua a zilei de duminica s-a bucurat de inca un succes, cele doua spectacole “Cartile” au adunat peste 150 de oameni care nu s-au speriat de aerul un pic mai rece de afara si cativa stropi de ploaie. A fost o piesa joviala si in acelasi timp cu un mesaj important, cartile fac parte din viata noastra si niciodata nu sunt prea multe! :) Multumim intregii echipe a teatrului pentru munca dedicata ce o fac pentru a ne bucura pe noi toti.

sept-2016-073

 

Multumim aRoma (http://www.sucaroma.ro/) si Inpride (https://www.facebook.com/InPride/) pentru sustinere, iar Primariei Falticeni pentru facilitarea organizarii acestui eveniment!

Multumim partenerilor media pentru distribuirea informatiilor. Doua montaje (Intermedia si Cronica de Falticeni) pot fi vizionate aici: http://www.cronicadefalticeni.ro/cultura-in-parc-la-falticeni/ si aici: https://www.youtube.com/watch?v=pUmB9ME44C8.

Mai multe fotografii puteti viziona accesand pagina Galerie foto

Cu drag,

Echipa AGB

Leave a Reply