Activitati 2016

Cultura in Parc ajunge si la Falticeni, de data aceasta in alt format.  :) Pentru ca iubim natura, dar si cultura, anul acesta le imbinam si organizam doua evenimente accesibile publicului larg.

Inaltimi. Riscuri. Bucurii. este numele expozitiei foto ce va alea loc pe Esplanda Falticeni (Faleza) in zilele de 24-25 septembrie, intervalul orar 15:00 -20:00.  Tema acestei expozitii sunt activitatile outdoor  la care membrii asociatiei noastre, cat si alti prieteni (membrii ai Asociatiei Hai pe Munte Iasi) au participat in ultimul timp.  Expozitia e o invitatie indirecta la parasirea zonei de confort si descoperirea unor noi activitati ce va vor da energia necesara unei intregi saptamani de munca. Fotografii care vor expune sunt: Codrin Anton (AGB) , Sorin Untu (HPM Iasi), Claudiu Birliba (HPM Iasi), Florin Mandric (AGB), Tudor Ghioc (HPM Iasi) si Ciprian Constantineanu (AGB).

expozitie-fotografica-2016

“Cartile” este numele piesei ce va fi jucata in aer liber de catre actorii de la Teatrul Municipal Matei Visniec Suceava. Acestia au raspuns promp invitatiei noastre de a aduce teatrul si in Falticeni intr-un mod mai putin conventional, insa accesibil tuturor. Duminica, 25 septembrie 2016, vor avea loc doua reprezentatii ale spectacolului, la ora 16:00 si la ora 18:00. Locatia aleasa va fi in spatele blocurile de vis-a-vis de Billa, bld. Revolutiei.

Cunoscut pentru activitatea sa intensă de publicist și autor de poezie, proză, teatru, critică literară și teatrală, eseuri, cu un total de 12 piese, prezentat atât în țară, cât și peste hotare, Horia Gârbea a realizat de asemenea și scenarii de film și televiziune.

Octavian Jighirgiu este profesor la Universitatea de Arte “George Enescu” din Iași și regizor cu o bogată experiență.
“Cărțile – Fabulă urbană” invită spectatorul să mediteze asupra rosturilor intelectualului în lumea contemporană. Conceput pentru spații neconvenționale, spectacolul oferă publicului șansa de a participa la acțiunea dramatică, prin metodele specifice teatrului.

14193694_10209688027664922_882984781_n

Multumim echipei T.M. Matei Visniec Suceava si Primariei Falticeni pentru colaborare!

Cu drag,

Echipa AGB

Leave a Reply